© 2018 by Marcel van der Haar

  • Facebook Marcel van der Haar
  • Instagram Marcel van der Haar
  • LinkedIn Marcel van der Haar

CONTACT

Atelier Coraggio V.O.F

Marcel en Christien van der Haar

Winterswijkseweg 67

7142HG Groenlo (Holland)

Kvk nr.008161575

BTW nr.NL8181.87.955.B01

Tel:+31(0)6-22607918

E-mail:marcel@marcelvanderhaar.com

PASSIE

Mijn passie voor Floral Design begon  in 1987 toen raakte ik onder de indruk van dit prachtige vak.

Wat mij vooral aansprak buiten de liefde voor bloemen en andere plantaardige en niet plantaardige producten was het maken van prachtige unieke creaties waarbij de uitdaging vooral lag in de vormgeving en de juiste balans in materiaalkeuze.

Vandaag de dag is dat nog steeds het uitgangspunt voor al mijn creaties hoe groot of hoe gedetailleerd het ook moet zijn ik ben altijd op zoek naar de juiste vorm, kleur en balans.

Wat ik in de loop der jaren wel als een persoonlijke handtekening heb mogen beschouwen is het maken van eigen ondergronden en een duidelijk lijnenspel hierbij in basis altijd geïnspireerd door de natuur maar ik gebruik voor een mooie zelfgemaakte ondergrond ook vaak branche vreemde producten die in combinatie met levende producten dan toch weer in balans zijn.

Door veel aan wedstrijden mee te hebben gedaan en te doen probeer ik mijzelf ook constant te verbeteren door de lat steeds hoger te leggen en zo jezelf steeds te verbeteren.

De ervaring die je hiermee op doet is naar mijn idee onmisbaar om uniek werk te kunnen blijven leveren je bent in dit vak nooit uitgeleerd want er zijn altijd weer nieuwe producten en vormen te ontdekken.

Vanuit deze passie heb ik doormiddel van masterclasses op diverse groenscholen veel studenten weten te inspireren voor ons geweldige vak.

Ook door het geven van diverse demonstraties Floral Design in het binnen en buitenland heb ik ons prachtige ambacht onder collega bloemisten en andere gepassioneerde bloemenliefhebbers proberen uit te dragen.

Zo verzorg ik op maat gemaakt floral design voor iedere gelegenheid dit kan zijn voor een mooi bruidsboeket maar ook voor grote projecten zoals beurzen en florale aankledingen van bedrijven.

Voor projecten werken wij veel samen met andere professionele partners zodat we altijd een op maat gemaakt geheel voor u kunnen verzorgen.